Followers

Jan 18, 2012

kupon buku RM200 ~_~


Hari ni ada sesi mengutip kupon buku RM200 kt kolej. Dah la keje petang, so i declare i 'burn'kan kupon tu semata2 tak nak i letih berulang alik ngan bas kolej yang lambat sampai dan lambat balik tu. Tak kuasa mak nak letihkn diri sendiri.~_~

Tp i hairan la, mcm mn ngan student yg praktikal out of this area, yg kt negeri lain. Xkan la diorg pun kena 'burn' kupon tu jgk. So hopefully la i harap, boleh lg dapat amek time revision week nnt. Amin..
boleh jugak wat beli MIMS latest edision (dh jd student farmasi yg b'dedikasi tau skrg neyh..^_^)

Kelmarin kena marah ngan PPF kt ctu sebab balik tak sign attendance. Blik semalam, terlupa lagi nk sign. Abes la masuk keja hari, mesti kena 'fire' ngn PPF tu. I terlupa la, bukan sengaja tak nak sign. ~_~

Ptg kelmarin, ada org wat shooting iklan kesihatan kat Klinik tu. Pharmacist kt ctu t'masuk jgk dlm scene nk bagi ubat kt patient tu. They all say pharmacist i lg lawa b'banding ngn actress tu. >_< 
Mmg dia lawa pun, itulah Mentor sy-->Tunjuk ajarku sifu!

tgkap dr jauh dgn kamera hp yg xseberapa cntik ni..
untung la klu dpt DSLR.
~_~

2 comments:

farra8979 said...

sayangnya.. rugi tak amik kupon tu kan..

cikWahida87 said...

Salam farra.. i actually go, shame la ckp xserupa bikin ni..huhu..
shame on me, shame on me ~_~