Followers

May 31, 2011

Bvlgarigirl Ulat Buku Giveaway


klu sy b'tuah dapat cabutan b'tuah, sy mahu ini =
Cinta Ini Milik Kita

Cerita Bvlgarigirl
http://bvlgarigirl.blogspot.com/

Sy follow blog ni, sbb sy sgt suka cara p'ceritaan Arianna. And kisah dia, serba sedikit sama gak ngn ceta sy. Sama mcm mn tu?. Well, sy pun b'cinta dengan lelaki from Sabah and also agak tidak dapat restu, but it's from my family not him. And yg lainnya, he is Muslim, sm mcm sy and the only ridiculous reason my parent tidak b'setuju dengan kami adalah sbb dia jauh. Just that.

1 comment:

bvlgarigirl @ Arianna said...

Good luck. Thankss..dah tinggal link juga ;)