Followers

Aug 5, 2009

Tag from suffia~

  1. Bekas kekasih saya adalah : - Seseorang yg telah lama m’hilang dan Xkan muncul kembali..
  1. Saya sedang mendengar :- Bunyi bising suara manusia d’cc
  1. Mungkin saya patut : Blik rmh n mandi,pastu take a nap..c0z I’m really tired rite now..
  1. Saya suka : Call my mom and my Mr. Fazree..talkin’ to both of them make me feel ‘tenang n bahagia’..
  1. Sahabat-sahabat baik saya :nor+tini @ uitm, eda+fatehah+umi @ matriks, anum+sema+tp @ smkbj…n my dearest kazenS…
  1. Saya tak faham : Kenapa ak suka dengkikn k’Lebihan org lain..especially in education thin’..mende2 len ak xkesah,korg cntik k,kaya k..i’ll never care..c0z ak b’syukur ngn apa yg ak ade..tp,I want to be like dos genius people..i want to be smart..n I want to be independent..can i?
  1. Saya kehilangan : Duit ak s’tiap hari(s’dikit demi s’dikit)..n nafsu mkn smakin b’+ besar..:(

  1. Ramai yang kata : ak mcm bdk2..oo yes I am..never wants to grow up,till next 3 years…hehe..:B

  1. Cinta itu adalah : kasih sayang yg hadir dr hati yg ikhlas..:)
  1. Di suatu tempat, seseorang sedang : m’naip N3 utk d’p0stingkn..
  1. Saya akan cuba : b’usaha utk m’jadi anak k’banggaan ma dan abah.. Amin….

  1. Ayat SELAMANYA membawa maksud : hari akhirat
  1. Telefon bimbit saya : slalu b’ada d’sampingku semasa ak tdo..kerana ialah yg slalu m’bangunkn ku dr lena yg pnjang..:P
  1. Bila saya terjaga dari tidur : ak akn t’senyum(wat senaman muka)..hakhak..

  1. Saya paling meluat bila : tgk manusia gedik n hipokrit n like a parasit..

  1. Pesta/Parti adalah : p’kara sia2 yg xpenah ak join…
  1. Haiwan yang paling comel yang pernah saya temui ialah : arnab..:)
  1. Peringkat umur yang paling menyeronokkan bagi saya ialah : when I was in secondary school..

  1. Hari ini : mcm hr2 biasa sj..xde pape yg special,its juz dat I always try to improve myself as days goes by..:)
  1. Malam ini saya akan :b’usaha m’jadi yg t’baik..but,kena tdo awal n rehat yg scukupnya after dat..
  1. Esok saya akan : b’usaha lg..lg dan lg..m’jadi yg t’baik..
  1. Saya betul-betul inginkan : duit yg byk(mata duitan btl)..:P
  1. Ketika saya lihat wajah saya di hadapan cermin pagi ini : hehe..cantiknya ak n smbil b’doa “Ya ALLAH,sebagaimana Engkau m’p’indahkan rupa parasku,maka Engkau p’indahkanlah juga akhlakku..”
  1. Pusat Membeli belah atau arked permainan : PKNS(tmpat yg pling byk jual blouse2 yg cantik mata m’mandang)
  1. Makanan barat atau Jepun : Sirloin Steak n sushi..besh2..pling ak suke..:)
  1. Bilik yang terang atau gelap : mn2 pun bleh..:B

  1. Makanan Segera adalah : mkanan yg perlu d’ambil tatkala sedang ‘sempit’…
  1. Ayat terakhir yang anda katakan pada seseorang : gud nite..

  1. Siapa yang anda mahu TAG : no 1..but if u like,u can try it..:)


2 comments:

Fia Batrisya said...

Salam sahabatku..
apa kabar kamu di sana..
busy yeah?

huhu.. rindu bangat sama kamu..
hmm terima kasih ya sudi menjawab tag..

sentiasa ingat daku..
kerna aku sering ingat kenangan kita bertiga.. (aku, nor n kamu)

bila sebut pasal sushi..
mesti nak ketawa..
hehe tp yg pastinya..
kita mmg suka makan..

gud luck k..study rajin ( aku percaya kamu boleh)
take care...

unwanted said...

>>*OFF TOPIC.<<
Salam kunjungan.
Terima kasih kerana menjadi salah seorang follower blog http://unwanted86.blogspot.com..:)