Followers

Mar 18, 2009

I'm Worried...


Sum1 or 2 dh wat ak xde m0od dis m0rning..
ak xsuka ckp ttg ‘kmungkinan yg my parent xsuka & halang hubungan ak ngn my Mr.
Juz bc0z he's fr0m Sabah & i'm fr0m Kelantan...
I really d0n’t like t0 talk b0ut it wif 0ther pe0pLe except myself n my Mr.

my m0m already kn0w b0ut him..tp dia xckp pape pun..
dats why I’m waiting myself t0 finish my study n get a j0b n then,
finally I can declare ab0ut dat t0 all my family,sedara-sedari,cucu cicit..

But rite n0w,
I really d0nt want t0 think b0ut dat..
Bc0z it makes me feel w0rry b0ut it..

Can sum1 give me opini0n b0ut dis??
@ Cadangan supaya my parent can accept him??
@ Apa yg ak perlu wat tuk wat my parent accept him???

PLEZZ..HELP ME..


4 comments:

~dARlee zURiS~ said...

:)just let it be
kalu dia ikhlas pada kamu..ur parents akan nampak nanti.
cubalah bawak dia jumpa diorang
sekurang2 nye mesti diorang akan rasa dia serius terhadap kamu

SHAIKH said...

kalau ade jodoh x kemana...
yang penting let it be..
jgn tertekan ngn masalah ni..
all the best..
=)

~Cinta Cukulet~ said...

tak tahu nak nasihat camne...sebab takde pengalaman..tapi my sis pun ada problem yg lebih kurang macam awak..try slow talk..sebab ibu bapa sebenarnya hanya mahu yg terbaik utk anak-anak dia (and kalau awk rasa itu yg terbaik utk awak, cuba yakinkan mereka supaya mereka jugak dapat lihat kebaikan itu,okeh)

cikWahida87 said...

thanx 4 da nasihat & opinion..
amat2 dhargai..



i will let it be..
& just pray..:)